Gyártó cég

Minden felhasznált összetevő 100%-ban, biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak.

Valamennyi SONETT termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a Szenzitív termékcsaládot.

A SONETT cég mint az egyik úttörő, már 1977 óta elkötelezett az ökológiai mosó- és tisztítószerek előállításában . A kiváló minőségnek köszönhetően a SONETT márka mára csaknem minden európai országban keresett.

A termékek székhelye Deggenhausertal-ban található, a Bodensee közelében. Felelősséggel vállalt feladatuknak tartják a mosásra, illetve tisztításra használt víz újra természetessé válásának segítését.

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, szintetikus illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termékük tökéletesen enzimmentes.

A különleges gyártási technológiához tartoznak az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

Ritmizált tisztítószer adalékok és örvénylővíz

Ritmizált Tisztítószer Adalékok

A SONETT sok termékhez balzsamos adalékokat alkalmaz, amelyeket úgynevezett oloidkeverőben ritmizálnak. Ez a balzsamos adalék a következőket tartalmazza: arany, fenyőtömjén, mirha gyanta, babérlevél, olívaolaj és rózsa só. Ezeket az alkotóelemeket finomra őrlik és vízzel emulgeálják, ami ezután oloidkeverőben lemniszkáta (nyolcas alakú) formában végig örvénylik. Ezt a ritmizált szubsztanciát aztán kis adagokban hozzáadják a SONETT termékekhez a gyártás során.

Amíg a centrifugális mozgás élettelenné teheti az szubsztanciákat, addig a ritmizált lemniszkáta mozgás vitalizáló hatású az anyagokra.

A gyártás során felhasznált vizet egy különleges áramoltatási rendszeren keresztül teszik élővé –  12 darab,  sorban egymáshoz kötött tojás alakú üvegedényen való átfolyatással, így úgynevezett örvénylő vizet kapnak.

A Sonett cég társadalmi felelősségvállalása

A SONETT cég átgondolt társadalmi felelősségvállalása a  gyártáson felül az is, hogy keresi a megújuló, alternatív energiaforrásokat, figyelemmel kíséri a gyártás során keletkező CO2 mennyiségének minimális szinten tartását az üvegházhatás mérséklése céljából. A hármas tagozódású társadalmi megvalósulást szem előtt tartva ezen felül lehetővé teszi a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatását.

A termékek előállításánál különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden anyag biológiailag lebomló legyen, ezáltal a víz természetes egyensúlya megmaradjon.

A minőségi irányvonal – felelősséggel a víz iránt!